Politika privatnosti, odricanje odgovornosti i uslovi korišćenja


Uslovi korišćenja sajta

Uslovi

Pristupom ovoj web stranici, pristajete da budete vezani ovim odredbama i uslovima korišćenja, svi važeći zakoni i propisi, i slažete se da ste odgovorni za usaglašenost sa bilo kojim primenljivim lokalnim zakonima. Ako se ne slažete sa uslovima prikazanim na ovoj kompletnoj stranici, zabranjeno vam je da koristite ili pristupate ovoj lokaciji. Materijali sadržani na ovom web sajtu su zaštićen primenljivim zakonom o autorskim pravima i trgovini.

Odricanje odgovornosti

Materijali na internet stranici BazaLekova.org obezbeđeni su "onakavi kakvi jesu". BazaLekova.org ne daje nikakve garancije, izražene ili podrazumevane, a ovim se odrešava i negira sve druge garancije, uključujući bez ograničenja, podrazumevane garancije ili uslove za trgovačku upotrebu, podesnost za određenu svrhu ili nerešavanje intelektualne svojine ili drugo kršenje prava. Pored toga, BazaLekova.org ne garantuje niti pravi bilo kakve zastupnike u vezi sa tačnošću, verovatnim rezultatima ili pouzdanošću korišćenja materijala na svojoj Internet web stranici ili na neki drugi način u vezi sa takvim materijalima ili na bilo kojim lokacijama povezanim sa ovim sajtom.

Pre korišćenja bilo kog leka ili medicinskog sredstva obavezno konsultujte lekara ili farmaceuta.

Informacije sa sajta koristite na sopstveni rizik.

Ograničenja i greške

Materijali koji se pojavljuju na internet stranici BazaLekova.org mogu da uključuju tehničke, tipografske ili fotografske greške. BazaLekova.org ne garantuje da je bilo koji od materijala na njegovoj web stranici tačan, potpun ili aktuelni. BazaLekova.org može da izvrši promene na materijalima koji se nalaze na njegovoj web stranici u bilo kom trenutku bez prethodne najave. BazaLekova.org se, međutim, ne obavezuje da će ažurirati materijale.

Linkovi

BazaLekova.org nije pregledao sve lokacije povezane sa svojom Internet web stranicom i nije odgovoran za sadržaj bilo koje tako povezane lokacije. Uključivanje bilo kog linka ne podrazumeva odobrenje BazaLekova.org sajta. Korišćenje bilo koje tako povezane Web lokacije je na sopstvenu odgovornost korisnika.

BazaLekova.org može da koriguje ove uslove korišćenja svoje web stranice u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Korišćenjem ove Web lokacije pristajete da budete vezani tada aktuelnom verzijom ovih Odredbi i uslova korišćenja. Ako se ne slažete sa uslovima prikazanim na ovoj kompletnoj stranici, zabranjeno vam je da koristite ili pristupate ovoj lokaciji.

Politika privatnosti

Vaša privatnost nam je veoma važna. U skladu sa tim, razvili smo ovu Politiku da biste razumeli kako prikupljamo, koristimo, komuniciramo i otkrivamo i koristimo lične informacije. U sledećem prikazu navedena je naša politika privatnosti.

  • Pre ili u vreme prikupljanja ličnih informacija, identifikovaćemo svrhe za koje se prikupljaju informacije.
  • Prikupljaćemo i koristiti lične informacije isključivo sa ciljem da ispunimo te svrhe koje smo naveli mi i u druge kompatibilne svrhe, osim ako ne dobijemo saglasnost pojedinca koji je zabrinut ili kako je predviđeno zakonom.
  • Zadržaćemo lične informacije samo onoliko koliko je to neophodno za ispunjenje tih namena.
  • Prikupljaćemo lične informacije zakonitim i poštenim sredstvima i, tamo gde je to prikladno, uz znanje ili saglasnost pojedinca.
  • Lični podaci treba da budu relevantni u svrhe za koje treba da se koriste i, u meri u kojoj je to neophodno za te svrhe, treba da budu tačni i potpuni.
  • Lične informacije štitićemo razumnim bezbednosnim merama od gubitka ili krađe, kao i neovlašćenim pristupom, otkrivanjem, kopiranjem, korišćenjem ili izmenom.
  • Bićemo dostupni klijentima informacije o našim smernicama i praksama koje se odnose na upravljanje ličnim informacijama.

Posvećeni smo vođenju našeg poslovanja u skladu sa ovim principima kako bismo osigurali da poverljivost ličnih informacija bude zaštićena i održavana.

Politika o kolačićima

Ovo je politika kolačića za naš sajt.

Šta su kolačići

Kao što je uobičajena praksa kod gotovo svih profesionalnih veb lokacija, ova veb lokacija koristi kolačiće, odnosno male datoteke koje se preuzimaju na vaš računar, da bi poboljšala vaše iskustvo. Ova stranica opisuje koje informacije prikupljaju, kako ih koristimo i zašto ponekad moramo da skladištimo ove kolačiće. Takođe ćemo podeliti kako možete sprečiti da se ovi kolačići čuvaju, ali to može smanjiti verziju ili 'razbiti' određene elemente funkcionalnosti veb lokacija. Za opšte informacije o kolačićima, pročitajte „Šta su kolačići“. Informacije u vezi sa kolačićima iz ove Politike o kolačićima su od proizvođača politike privatnosti.

Kako koristimo kolačiće

Kolačiće koristimo iz različitih razloga opisanih u nastavku. Nažalost, u većini slučajeva ne postoje standardne opcije za onemogućavanje kolačića bez potpunog onemogućavanja funkcionalnosti i funkcija koje dodaju ovoj veb lokaciji. Preporučuje se da ostavite sve kolačiće ako niste sigurni da li su vam potrebni ili ne u slučaju da se koriste za pružanje usluge koju koristite.

Onemogućavanje kolačića

Podešavanje kolačića možete da sprečite podešavanjem podešavanja u svom pregledaču (kako to učiniti potražite u pomoći pregledača). Imajte na umu da će onemogućavanje kolačića uticati na funkcionalnost ove i mnogih drugih veb lokacija koje posećujete. Onemogućavanje kolačića obično rezultira i onemogućavanjem određenih funkcionalnosti i karakteristika ove veb lokacije. Zbog toga se preporučuje da ne onemogućavate kolačiće.

Kolačići koje postavljamo

Da bismo vam pružili sjajno iskustvo na ovoj veb lokaciji, mi pružamo funkcionalnost da podesimo vaše postavke načina rada ove veb lokacije kada je koristite. Da bismo zapamtili vaše postavke, moramo da postavimo kolačiće tako da se ove informacije mogu pozivati svaki put kada na vašu interakciju sa stranicom utiču vaše preferencije.

Kolačići treće strane

U nekim posebnim slučajevima koristimo i kolačiće koje pružaju pouzdane treće strane. Sledeći odeljak detaljno opisuje koje kolačiće nezavisnih proizvođača možete naići na ovoj veb lokaciji. Ova veb lokacija koristi Google analitiku koja je jedno od najrasprostranjenijih i najpouzdanijih rešenja za analitiku na vebu, koje nam pomažu da razumemo kako koristite veb lokaciju i načine na koje možemo poboljšati vaše iskustvo. Ovi kolačići mogu pratiti stvari kao što su koliko vremena provodite na veb lokaciji i stranicama koje posećujete kako bismo nastavili da proizvodimo zanimljiv sadržaj. Za više informacija o kolačićima Google analitike pogledajte zvaničnu stranicu Google analitike. Analitika nezavisnih proizvođača koristi se za praćenje i merenje upotrebe ove veb stranice kako bismo mogli da nastavimo da proizvodimo zanimljiv sadržaj. Ovi kolačići mogu pratiti stvari kao što su koliko vremena provodite na veb lokaciji ili stranicama koje posećujete, što nam pomaže da shvatimo kako možemo poboljšati veb lokaciju za vas. S vremena na vreme testiramo nove funkcije i neznatno menjamo način isporuke veb lokacije. Kada još uvek testiramo nove funkcije, ovi kolačići mogu da se koriste da bi se obezbedilo dosledno iskustvo tokom boravka na veb lokaciji, istovremeno osiguravajući da razumemo koje optimizacije naši korisnici najviše cene.

Više informacija

Nadamo se da vam je to razjasnilo stvari i kao što je prethodno pomenuto, ako postoji nešto za šta niste sigurni da li vam treba ili ne, obično je sigurnije da kolačiće ostavite omogućenim u slučaju da deluje u interakciji sa nekom od funkcija koje koristite na našoj veb lokaciji. Međutim, ako i dalje tražite više informacija, možete nas kontaktirati.

Najveća baza uputstava i cena za veterinarske lekove registrovane u Srbiji